Telefon : +382 20 20 21 20

Institut

Institut

24083 Pregleda

Institut za obuku kozmetičara za njegu lica i tijela, masera i wellness/SPA terapeuta

SA LICENCOM MINISTARSTVA PROSVJETE CRNE GORE

 

DETALJNE INFORMACIJE O MOGUĆNOSTIMA ŠKOLOVANJA NA INSTITUTU ZA OBRAZOVANJE KOZMETIČARA

ZA NJEGU LICA,

NJEGU TIJELA,

MASERA  I

Stručno usavršavanje za  WELLNESS/SPA TERAPEUTE

ESTEBEL Podgorica

Sa LICENCOM MINISTARSTVA PROSVETE CRNE GORE 

 INFORMACIJE I POJAŠNJENJE O UPISU NA INSTITUT ZA OBUKU KOZMETIČARA

ZA NJEGU LICA, TIJELA, MASERA I ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE ZA WELLNESS/SPA TERATEUTE 

Poštovani, molim vas, ako ste zainteresovani za obuku, 
pročitajte ove informacije!!!
Svake godine,  prvog septembra Počinje upis novih kandidata, koji će učiti posao od profesionalaca.
Tih dana, u našem centru sei dogovaramo o tome čime biste željeli da se bavite. 
Da li želite samo da sakupljate Diplome ili želite da budete bogati znanjem?
Da li želite da budete profesionalci od imena i zanata?
Da li želite da postanete ime kod koga će klijenti dolaziti za savjet, pomoć, ili....?
Pitanja je mnogo, a i različitih odgovora na njih.

Prije upisa razmislite o svemu ovome!!!

Sledeći upis je 1. septembra 2021.god

Svakodnevno dobijam veliki broj poruka, poziva i mailova sa pitanjima o načinu obuke na Institutu za Obuku kozmetičara za njegu lica, tijela, masera i wellness/SPA terapeuta ESTEBEL Podgorica.
Pošto nije moguće pozivom na telefon, niti porukama, objasniti način obuke,
JA SAM VAM EVO, KOPIRALA PRVI DIO PROGRAMA 
da se detaljno informišite i razmislite koje smjerove/smjer želite da izučavate prije zakazivanja (Intervjua) razgovora.
Razgovor (Intervju) je obavezan, jer je to kratka provjera, čime želite da se bavite i  kako zamišljate ovaj posao, da li ste  spremni za rad u uslužnoj djelatnosti....  

Intervju je uslov za prijem). 
Intervju se zakazuje pozivom na neki od ovih telefona 
067 20 21 20 ili 020 20 21 20
Poželjno je da na razgovor sa kandidatom/kandidatkinjom, dođe jedan ili oba roditelja, ili neko drugi ko vas finansira.

Na Institutu za obrazovanje Kozmetičara za njegu lica i tijela, masera, Wellnes - i SPA terapeuta ESTEBEL, obavljamo stručno osposobljavanje, kadrova iz više različitih oblasti kozmetike, po novom, savremenom, modularnom Nacionalnom programu, prilagodjenom potrebama zahtjevnog tržišta i po Evropskim standardima.

Autor ovog novog, savremenog modularnog (modul je segment, dio obuke, zaokružena posebna cjelina) obrazovnog   programa, je Sloba Bubanja, kozmetičarka i vlasnica beauty centra i Instituta za obrazovanje kozmetičara za njegu lica i tijela, masera, wellness&SPA terapeuta ESTEBEL iz Podgorice, u okviru koga se obavlja obrazovanje ovih deficitarnih kadrova.

Po novom Nacionalnom programu obuke, možete izabrati jedan, nekoliko, a oni najbolji i najuporniji mogu izučavati i steći diplomu za sve module istovremeno po cijeni samo jednog.

Vrijeme trajanja obuke zavisi od vaše upornosti, angažovanja i odluke za koji modul (smjer) zanimanja ste ste opredijelili i traje 3, 6 ili 9 mjeseci.

Polaznici se mogu opredijeliti za razlicite smjerove zanimanja i to:

  • Kozmetičar za njegu lica. U toku trajanja ovog modula, polaznici se upoznaju, obuučavaju se da rade  razne vrste tretmana lica, uče da prave razliku između tretmana koji se rade kod različitih tipova kože, kao i upotrebu najsavremenijih aparata za tretmane lica -- ovaj modul traje 6 mjeseci,
  • Profesionalni maser,   sa uključenom obukom  za njegu tijela Tokom obuke za ovaj modul Polaznici nauce da prave kombinacije anticelulit  programa, rucne masazne tehnike i razne savremene aparate (ovdje polaznici nauce da prave razne kombinacije ručnih masaža, anticelulit i limfne drenaže sa zahtjevnim tretmanima i anticelulit programima, rad na mnogim savremenim i aktuelnim Aparatima i nekoliko vrsta masaža (relax, anticelulit, švedsku...uključujući i limfnu drenažu za ovaj modul obuka traje 3 mjeseca,
  • Pedikir, manikir i depilacija Obuka traje 3 mjeseca

Novi program

Stručno usavršavanje za Wellness/SPA terapeute koji je trenutno najtraženije i deficitarno zanimanje na tržištu, Ukupno Vrijeme obuke za ovaj modul može biti 6 ili 9 mjeseci.

Stručno usavršavanje za wellness i SPA možete obavljate poslije završene obuke za masere i u tom slučaju traje 6 mjeseci (3+3) ili poslije završene obuke za kozmetičara za njegu lica (6mjeseci) i poslije obuke za njegu tijela (3mjeseca) - (6+3) što znači poslije završenog osnovnog obrazovanja, specijalistička obuka za wellness/SPA, traje još 3 mjeseca.

Značajno je i to da kozmetičari i maseri, koji su završili neki od kurseva za kozmetičare ili masere po starom programu, a  žele da upotpune i osvježe svoje znanje novim sadržajima, nekom od orijentalnih masaža, novim savremenim ili trenutno aktuelnim tretmanima lica ili tijela, rad na nekom od najnovijih kozmetičkih aparata ili da se osposobe i dobiju zvanje Wellness & SPA terapeuta. Osim ovoga, mogu u našem institutu da se dokvalifikuju, osposobe za rad na raznim aparatima za njegu lica i tijela i pripreme za samostalan rad po evropskim standardima. Za njih doškolovavanje traje od jednog do tri mjeseca u zavisnosti od prethodnog znanja.

Po ovom novom programu, 80% obuke je obavezan praktični rad a samo 20% je teorijska nastava.  Praktičan rad  obezbeđuje Institut za obuku kozmeticara Wellness&spa terapeuta ESTEBEL u saradnji za vodećim hotelima , prvenstveno sa Crnogorskog primorja gdje mogu da pokažu sta i koliko su naučili, a oni najbolji ostaju da rade u tim hotelima.

Cilj ovakvog nacina školovanja je, da poslije završene strucne, zahtjevne obuke i položenog završnog ispita, polaznici budu pripremljeni za samostalno obavljanje i najsloženijih poslova iz oblasti kozmetike za koju su se opredijelili.

Institut je licenciran od Ministarstva prosvjete, tako da polaznici koji završe obuku, polazu završni ispit pred komisijom Ispitnog centra te dobijaju diplome koje su validne i sa kojima mogu ne samo da izaberu gdje će da rade već i spremno da započnu svoju samostalnu djelatnost..

ONO ŠTO JE NAJVAŽNIJE, INSTITUT JE OMOGUĆIO ONIM NAJBOLJIM POLAZNICIMA DA POHADJAJU VIŠE MODULA ISTOVREMENO, A NE PLAĆAJU SVAKI MODUL POSEBNO VEĆ JE PLAĆANJE PO MJESECIMA, (plaćaju samo jedan modul) BEZ OBZIRA ZA KOLIKO SU SE MODULA OPREDIJELILI.

Polaznici koji se odluce za module koji traju 6 ili 9 mjeseci, dobiju osnovnu obuku za Pedikir, Manikir i Depilaciju GRATIS.

Važna informacija;

POTVRDA DA SMO NA PRAVOM PUTU JE DA NE POSTOJI NIKO KO JE ZAVRŠIO ŠKOLU I DIPLOMIRAO KOD NAS A DA NIJE NAŠAO POSAO ODMAH-SVI RADE

ZA DETALJNE INFORMACIJE O PROGRAMU I INSTITUTU POGLEDAJTE PREZENTACIJU INSTITUTA

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me