Telefon : +382 20 20 21 20

Internacionalni sajam kozmetike

6979 Pregleda

 

Međunarodno udruženje kozmetičara organizuje 3. i 4. marta u Beogradu

Internacionalni sajam kozmetike

Podgorica, 2. marta - Šesti Internacionalni sajam kozmetike, solarijuma i opreme, pod nazivom “Dodir Pariza”, održaće se 3. i 4. marta u Beogradu, pod pokroviteljstvom “Les Nouvelles Ethetiques”, Međunarodnog udruženja, koje okuplja kozmetičare iz čitavog svijeta.

Ovu prestižnu kozmetičku manifestaciju otvoriće crnogorski kozmetičar Slobodanka Bubanja, inače jedini predstavnik Crne Gore u Međunarodnom udruženju kozmetičara.

Svi poklonici ljepote imaće priliku da se, na preko sto štandova Beogradskog sajma, upoznaju sa najnovijim preparatima i dekorativnim kozmetičkim proizvodima. Da je i ovo oblast koja ide u korak sa savremenom tehnikom i tehnologijom, potvrdiće i izlagači iz Slovenije, Hrvatske, BiH, SCG i drugih evropskih zemalja, koji će predstaviti najnovije modele solarijuma i drugih aparata koji se koriste u kozmetičkim salonima.

Najnovija dostignuća i trendove u oblasti kozmetike našim kozmetičarima i svim zainteresovanim gostima, prenijeće eminentni predavači iz Italije, Francuske, Izraela, Švedske i drugih zemalja. Nakon zatvaranja sajma, održaće se i edukativni seminari, koje će voditi predavači iz internacionalnih škola članica Međunarodnog udruženja kozmetičara.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me