Telefon : +382 20 20 21 20

Dobrodošli!!!  Informacije, VAUČER
192296 Pregleda

Beauty Centar & Institut za obuku kozmetičara ESTEBEL u Podgorici   koji obuhvata kozmetički salon i Institut za obrazovanje kozmetičara je generalni  zastupnik prestižne Profesionalne Italijanske kozmetičke kuće ESTEBEL iz Bolonje. Iz laboratorije ovog Italijanskog brenda, dobijamo svjetski poznate i priznate proizvode i jedinstvene metode rada, kojima se po mišljenju brojnih zadovoljnih korisnika dobija jedna sasvim nova dimenzija u njezi i rjesavanju problema na licu i tijelu. Estebel ima svoje zastupnike, koncesionare, Wellness, SPA, beauty centre i kozmetičke salone na svim kontinentima.

Estebel

Bilo gdje da se nalazi, ESTEBEL-ov centar ljepote, pa i ovaj, mora da poštuje visoke standarde koje je ESTEBEL kao matična kuća postavio, a koji ispunjavaju zahtjeve onih  najprobirljivijih korisnika koji znaju šta hoće i koji prave poređenje medju najboljima.

Vlasnica centra je Slobodanka Sloba Bubanja koja već 20 god zastupa ESTEBEL u Crnoj Gori, prati svjetske trendove i sve novosti iz kozmetičke scene donosi u Crnu Goru, na zadovoljstvo svojih klijenata, koji ne dolaze samo iz Crne Gore vec iz cijelog svijeta i ponovo se vraćaju.

Potvrda stručnosti, kvaliteta, posvećenosti poslu je trajanje već 20 godina na samom vrhu kozmetičke lestvice, uz stalno usavršavanje i ispunjavanje visokoh standarda na zadovoljstvo brojnih klijenata.

Nedavno je napisala i novi savremeni program za obuku kozmetičara za njegu lica,tijela, masera i wellness/SPA terapeuta koji je prihvaćen kao NACIONALNI program obuke

Za sada je jedina kozmetičarka sa ovih prostora koja je imala svoje prezentacije na svjetskim kongresima u Parizu i Milanu a ima otvoren poziv i za Japan. Njeni stručni textovi su objavljivani u prestižnim stručnim časopisima Les Nouvelles Estetiques u Parizu i u Milanu i zahvaljujući činjenici da se ovaj časopis štampa i prevodi u više od 50 zemalja svijeta na svim kontinentima njeni stručni textovi sa savjetima su obišli svijet.

Obučavala se za rad na 4 kontinenta, sa kojih je donijela 23 diplome, među kojima je i CIDESCO (serftifikat internacionalnog komiteta za kozmetologiju od 1997.),Sertifikat za Wellness i SPA terapeute iz Minhena, iz Kalifornije,Francuske, Italije... pa je tako i opremila salon. Dio salon je u duhu Istoka, gdje je učila njihove tradicionalne  masaže i načine rješavanja različitih problema na licu, tijelu i njihove tehnike rada, po kojima ih prepoznaje cijeli svijet.

Drugi dio salona je savremeno opremljen za Razne vrste tretmana lica, masaže, anticelulit i druge tretmane tijela, popunjen novim i savremenim aparatima po ugledu na vodeće svjetske Wellness i SPA centre u kojima je učila mnoge tehnike njege lica i tijela, kao i  tretmane prilagođene zaposlenim ljudima koji je svakodnevno izložen stresu.

U Estebelu govorimo Engleski, Italijanski i Ruski jezik.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me