Telefon : +382 20 20 21 20

Biljni BOTOX - Elixir mladosti

Biljni BOTOX - Elixir mladosti

33329 Pregleda

Sitne bore i nabori, se s godinama stvaraju, naročito na mjestima gdje je mimika najviše izražena. Regije oko oči i usana su naročito izložene stalnoj mimici i stvaranju bora. Lepezasti očni mišić, ako se ne njeguje, još u ranoj mladosti počinje da se opušta i pojavljuju se bore, koje vremenom podsjećaju na lepezu. Ljudima koji žele dobro da izgledaju, ove bore i nabori, predstavljaju  problem.

 

biljni botoxImajući u vidu da je tempo i način života savremenog, urbanog čovjeka veoma brz, pun stresova i obaveza, a radni vijek produžen, a zelja zda odrze dobar i njegovan izgled bez bora, kod svih je prisutna, nauka se pobrinula, da odgovori na zahtjeve te probirljive klijentele i ponudi preparate za održavanje mladalačkog izgleda.

Jedan od njih je Biljni BOTOX.

To je prirodni pročišćeni i stabilizovani biljni preparat, koji ispravlja bore sa svih regija lica, vrata i deholtea. Proizvodi se u obliku seruma, stavlja se direktno na bore i smatra se revolucionarnom inovacijom za ublažavanje i prevenciju bora. Njegov učinak je trenutno vidljiv i dugotrajan, naročito na dijelovima lica i vrata, gdje je zbog izražene mimike, došlo do stvaranja dubokih bora.

On ne parališe, već samo ublažava mišićne kontrakcije,smanjujući snagu mišića. Serum je zamjena za klasični BOTOX. Nanosimo ga, pomoću specijalno dizajniranog aparata direktno na boru, popunjavamo je, redukujući njenu dubinu.

Poslednjih godina se mnogo govori o upotrebi  Botoxa u kozmetičkoj industriji. To je toxin, odnosno otrov, koji je proizveden iz bakterije Clostridium botulinum, koja izaziva botulizam, bolest koja dovodi do paralize mišića. Ovaj toxin, pripremljen, čuvan i razrijedjen na poseban način, ubrizgan u ograničenim dozama, danas se smatra eliksirom mladosti. Botox se danas mnogo koristi. On parališe mišiće, smanjuje mimiku i stvaranje bora.

Upotreba ovih injekcija zahtijeva veća materijalna sredstva, a ubrizgavanje  pravi traume  kože, podkožnog tkiva i dijela oko mišića, tako da mnogi ljudi odustaju od tog načina podmladjivanja.

Naučnici su, uzimajući u obzir sve ove činjenice, a odgovarajući na zahtjeve tržišta, proizveli serum, koji je kombinacija Botulin toxina i nekih biljnih supstanci (hepapeptida). Prednosti ovog seruma su brojne. Tretman je bezbolan, bez ikakvog rizika, samim tim što se ne ubrizgava u kožu, već nanosi na kožu i pomoću aparata koji ga potiskuje prodire u dublje slojeve do mezoderma gdje se resorbuje i tako ispravlja bore i revitalizuje kožu. Tretman se radi u nekoliko koraka i veoma je luksuzan i prijatan za klijenta. Ono što je značajno je i to što se može ponavljati neograničen broj puta, jer je potpuno neškodljiv.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me