Telefon : +382 20 20 21 20

Unutrašnja ljepota - Nirvana

Unutrašnja ljepota - Nirvana

32067 Pregleda

Neko je napisao da je ljepota otvoreno, preporučeno pismo koje unaprijed pridobija srca i da to nije dar, već skup prirodnog šarma, ličnog stila, dobre i pravilne njege i životne energije.

ljepotaBilo da je privlačna, mistična, nježna, harizmatična, transparentna..., ljepota uvijek zrači i skreće pažnju na sebe. Ljepotu svi žele ali je svi ne vole. Pakosni je mrze a zavisni je progone.

Ljepota je svuda oko nas, u nama samima, ona je neizbježni dio svih naših života, samo je treba pokazivati i njegovati i ona će postati naš stil života i sastavni dio nas samih.

Svako ima svoju ljepotu. To nije samo skladna figura, uredna kosa i njegovano lice. To je skladan i ispunjen unutrašnji život, bogat duh koji se čuva, hrani i njeguje.

Za ovu vrstu ljepote pored aparata, šminke,kozmetičkih tretmana, preparata, masaža i frizera, potrebna je i; sigurnost u sebe, zadovoljstvo i ispunjenost, kako u privatnom životu tako i na poslu i prije svega- ljubav prema životu.

Ako volite i ako ste voljeni, veo sreće, zadovoljstva i ljepote će uljepšati vaš svijet makar na trenutak. Za sreću je potrebno jako malo dobre volje, pozitivnog stava prema sebi i okolini, želje,ljubavi i njege da bi i sreća i ljepota što duže trajale.

Veliki pisci su uvijek opisivali žensku ljupkost, koja je postala obrazac i osobina koja se ističe i koja zna da zablista poput dragog kamenja, omami poput opijuma ili privuče poput magneta.Stendal  je rekao da je ljepota obećanje da će biti zadovoljstva.

O tome kakva sve zadovoljstva može izazvati ljepota, moglo bi se naširoko pisati, a i pisalo se.Poznato je da su još u drevna vremena žene pokušavale da ljepotom i umom privuku svoje voljene i postignu cilj. I postizale su. Sjetimo se Kleopatre kako se kupala u kozjem mlijeku, kosu bojila Kanom, a usne trljala laticama crvenih cvjetova da bi privukla Cezarovu pažnju.Kleopatrina kupka se zadržala do danas, pa dame koje žele da imaju baršunastu kožu poput svile koriste Kleopatrin recept i kupke u toplom mlijeku.

Pored mlijeka,još od davnina poznata“ masaža blaženstva“ koja je dugo bila privilegija bogatih i uglednih, je masaža toplom čokoladom. Ova masaža je jedna od najosjećajnijih i najnježnijih tretmana koji postoje.Predstavlja potpuno uranjanje u fizičko i duševno stanje opuštanja, uklanja svaki stres, hrani kožu i čula ,popravlja raspoloženje, otklanja tragove umora i stvara osjećaj blagostanja.

Zato, volite se. Volite život. da bi zračili i bili lijepi spolja i iznutra.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me