Telefon : +382 20 20 21 20

Kavitacija

Kavitacija

32674 Pregleda

Kavitacija je najnovija neinvazivna metoda i revolucionarno otkriće za uspješno uklanjanje celulita i masnih naslaga.

Ultrazvučna kavitacija sa radiotalasima koji pospješuju izlučivanje otopljenih masnih naslaga i celulita je jedan od najmoćnijih mehanizama pomoću kojeg se tope masne ćelije.

Ciljano je usmjeren na djelove tijela gdje su nakupljene tvrdokorne masnoće.

Osim topljenja masnih naslaga, kavitacijom se poboljšava stanje i izgled cijelog tijela, pa koža izgleda glatka i zategnuta, a cirkulacija je mnogo bolja.

Jednim tretmanom obim je manji za jedan konfekcijski broj, a kod vodenog celulita i smetnji usljed zadržavanja vode i više od toga, po nekoliko centimetara.

U kozmetičkom salonu ESTEBEL u Podgorici prezentovana je nova, savremena metoda ultrazvučne kavitacije,koja je kao najnoviji i apsolutni hit, iz svjetskih metropola predstavljena i našoj javnosti. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama u tretiranju celulita i uklanjanju lokalizovanih  masnih naslaga.

Ovaj ultrazvučni aparat u kombinaciji sa radiotalasima na bezbolan i neškodljiv način uklanja masne naslage i celulit, naročito sa onih regija gdje je ta masnoća tvrdokorna. Svjedoci smo činjenice da sa stomaka, struka,kukova, unutrašnje strane butina,nadkoljenice, nadlaktice…ne možemo ni dijetom niti vježbama ni treninzima  ukloniti te naslage koje se godinama samo nagomilavaju.

Kavitacija je namijenjena baš za te regije, gdje aparat ciljano, kombinacijom ultrazvučnih i radio talasa usmjerava zrake isključivo na masne ćelije. Pod dejstvom visoke temperature masnoća se topi, masne ćelije pucaju i zajedno pomoću enzimskih aktivnosti i metaboličkih procesa odlaze u jetru i dalje se razgradjuju isto kao hrana koju unosimo u organizam.

Ovom metodom se samo jednim tretmanom skida od 3 do 6 cm u obimu.

Kad kažemo od 3 do 6 cm moram objasniti zašto je to tako.

Naime, na stomaku kod muškaraca, te naslage se skidaju do dvije rupice na kaišu, za šta po njihovim riječima dijetama,vježbanjem i treninzima treba najmanje pola godine mukotrpnog odricanja.

Na butinama se obično u jednom tretmanu skine 3 do 4 sm što zavisi od količine masnih naslaga,vrste i količine celulita i godina starosti osobe kojoj se radi kavitacija.

Ono što je značajno je to, da kod mladjih osoba koje imaju kombinovano vodeni celulit i masne naslage, jednim tretmanom se obim smanji i do 6sm. i to metodom koja nije invazivna, nema neželjenih efekata nakon tretmana,osobe ne osjećaju skoro nikakav bol osim blagog peckanja i zujanja u ušima.

Ovaj podatak je izuzetno značajan za mladu populaciju koja zbog nepravilnog načina ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, sve više zabrinjava stručnjake, koji se plaše da će mo ako ovako nastave, ubrzo imati problem prevelike gojaznosti mlade populacije.

Radiotalasi u aparatu za kavitaciju takodje stimulišu sintezu kolagena,poboljšavaju opšte stanje kože, zatežu je i narošito se preporučuje poslije porodjaja i poslije liposukcije za bržu resorpciju podliva i smanjenje otoka.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me