Telefon : +382 20 20 21 20

Tretman Revitalizacije KAVIJAROM

Tretman Revitalizacije KAVIJAROM

9215 Pregleda

Proces starenja kože je sastavni dio prirodnog procesa starenja cijelog tijela.

Proces starenja kože je sastavni dio prirodnog procesa starenja cijelog tijela.

Pojava bora, njihov izgled,dubina i debljina različiti su i na njih utiču različiti faktori kao što su:

Nasledje, lučenje hormona, metabolizam, sunce, solarijum, vjetar, prevelike hladnoće....

Vrijeme menopauze i predmenopauza je najstresnije doba za kožu svake žene, kad dolazi do promjena u dubljim slojevima kože koje su vidljive i na površini, kad koža gubi tonus , elastičnost, sjaj i svježinu, mikrocirkulacija je oslabljena pa koža djeluje suva, umorna i uvela. Zapravo, od rodjenja količina vode u koži spontano i postepeno se smanjuje, udaljavajući kožu od njenog idealnog stanja.. Ovaj proces je naročito vidljiv u menopauzi, kad se zbog naglog pada "hormona mladosti" - estrogena, mijenja kvalitet čitave kože, kad se bore javljaju naglo, u veoma kratkom vremenu a koža postaje neelastična, suva, tanka i krta. U ovom periodu često dolazi do hiperpigmentacije, poznate kao "staračke pjege".

kavijar 2Kako se količina estrogena smanjuje, problemi sa kožom postaju sve veći.

U ovom periodu koži pomažu, intenzivna njega hranjivim kremama koje sadrže visok postotak kolagena , elastina i proteina koji vezuju vodu i potpomažu održavanje vlažnosti kože,uzimanje vitamina A,C,E i betakarotina,  polivitaminska i hormonska terapija,puno kretanja, izbjegavanje alkohola i nikotina, i specijalni kozmetički tretmani koji podrazumijevaju i estetsku mezoterapiju. To je ubacivanje hranljivih i aktivnih sastojaka kroz kožu, pomoću aparata.

Od specijalnih  tretmana, izdvojila bi tretmane sa KAVIJAROM, Retinolom i Hijaluronskom kisjelinom kao ciljanu terapiju protiv bora i starenja kože i peglanje bora botox serumima.IPL aparat za podmladjivanje je nezaobilazan u borbi protiv starenja.

KAVIJAR je jedan od najsavremenijih i najtraženijih kozmetičkih preparata, poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože. Prikladan je za sve tipove kože kojima je potrebna dubinska hidratacija,revitalizacija i remineralizacija, naročito nakon zime. Zahvaljujući visokoj koncentraciji oligoelemenata, aminokisjelina,mineralnih soli i extrakta kavijara, koji prodiru duboko u kožu i tako koža dobija sve elemente koji su joj potrebni za regeneraciju i održavanje normalnih funkcija.

Pored kavijara, značajnu ulogu u tretmanima revitalizacije igraju i Hijaluronska kisjelina, Kolagen, Retinol i mnogi drugi.

Ovi preparati su najefikasnijii, ako se koriste u kozmetičkom salonu i ako se ubacuju putem aparata za mezoterapiju, koji ih potiskuje direktno u mezoderm, bez mogućnosti zadržavanja na površini i gubljenja hranljivih svojstava. Neophodno je periodično ponavljati ove tretmane da bismo održavali nivo hranjivih sastojaka u koži. Poslije ove specifične terapije koža djeluje mladje, ten postaje čistiji,bez fleka, sitne bore se brišu, sprečavamo nastajanje novih a opšte stanje kože se poboljšava.

Osim uočljivog kozmetičkog učinka, koža postaje manje osjetljiva na nepovoljne klimatske uslove.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me