Telefon : +382 20 20 21 20

Kavitacija - Liposukcija bez noža za savršenu liniju

Jedan od najmoćnijih mehanizama...

kavitacija1Kavitacija je jedan od najmoćnijih mehanizama za uspješnu eliminaciju tvrdokornog celulita i uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga, sa onih mjesta sa kojih ih nije moduće ukloniti ni jednom drugom dostupnom neinvazivnom metodom.

Znači da je Kavitacija jedinstvena, djelotvorna, sigurna,neskodljiva, neinvazivna, bezbjedna i bezbolna metoda brzog gubljenja celulita, smanjenja obima i masnih naslaga. Ovo revolucionarno otkriće, uspješno eliminise celulit i masne naslage, pomoću niskofrekventnih ultrazvučnih talasa, koji "buše" masne ćelije.

Najnovija serija aparata je usavršena i napravljena u kombinaciji sa radiotalasima RF, koji osim toga što pospjesuju stvaranje novog kolagena i zatežu kožu, RF talasi pospješuju izlučivanje otopljenih masnih naslaga I celulita, te je tako mogućnost zaostajanja otopljene masnoće svedena na mimimum, a bezbjednost klijenata dovedena do maximuma. Ova kombinacija dva aparata u jednom, je jedan od najmoćnijih mehanizama pomoću kojeg se tope masne naslage i razbijaju uvećane masne ćelije. Ciljano je usmjeren na djelove tijela, gdje su nakupljene tvrdokorne masnoće, kojih se nije moguće osloboditi ni na koji drugi neinvazivni način. Osim topljenja masnih naslaga i razbijanja celulita, radiotalasi tj RF, pospješuje stvaranje novog kolagena, poboljšava izgled i opšte stanje kože ne samo tretirane zone, već i cijelog tijela, (zbog drenažne masaže) pa koža poslije tretmana nije opuštena, izgleda glatka i zategnuta,bez obzira na to, koliko smo smanjili obim odredjene regije. Poslije ovog tretmana, Cirkulacija je mnogo bolja, koža zategnuta i dobija mladalački izgled.

Broj tretmana određujemo u zavisnosti od tipa i stepena celulita (da li je vodeni, tvrdi ili sklerotični) i od količine masnoće koju treba istopiti.
Uz dobru limfnu drenažu i poštovanje pravila "izbacivanja" otopljene masnoće i celulita, možemo raditi više uzastopnih tretmana bez straha od bilo kakvih negativnih dejstava ili posledica.

Tretman podrazumijeva; KAVITACIJU+ RF (radiofrekfencu) + RUČNU LIMFNU DRENAŽU.

Kompletan Tretman traje 2h i sve ovo zajedno kosta 100€. Prije i poslije tretmana je obavezno mjerenje obima.

Jednim tretmanom obim je manji za jedan konfekcijski broj tj za 4cm, a kod vodenog celulita, naročito kod mladih osoba, i smetnji usljed zadržavanja vode i više od toga, i po 6 santimetara.

To znači, ako želite da vam obim struka, stomaka, kukova,butina...bude manji 4sm, tada vam je dovoljan samo jedan tretman.

Poslije svakog narednog tretmana kavitacije, obim je manji po 4sm

Zbog svih ovih karakteristika, kavitaciju popularno nazivaju liposukcija bez noža, tj bez hirurškog zahvata.

Lokacija

mapa

Kontakt

Beauty centar Estebel

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 42

81000 Podgorica, Crna Gora

tel:   +382 20 20 21 20
mob: +382 68 20 21 20
mob: +382 67 20 21 20

e-mail: estebel-wb-@t-com.me